Może faktycznie oczekuję nie tego, co mam, ale ja właśnie nic nie otrzymuję, ot co.
Albo mi się tak tylko wydaje...
Ku świętej, niewysłowionej,
Tajemniczej nocy"
"Hymny do nocy" - Novalis
alias Friedrich von Hardenberg
Dział o szeroko pojętym rozumieniu znaków runicznych i ich znaczenia; tematyka od pisma runicznego do jego symboliki i jej indywidualnego odbioru.
Moderator: Kapelusznik
Ehm, owszem, wybrałam tę runę, bo była mi potrzebna, ale nie potrafię jej zrozumieć.
Sophie napisał(a):Ehm, owszem, wybrałam tę runę, bo była mi potrzebna, ale nie potrafię jej zrozumieć. Jakbyśmy do siebie nie pasowały ^^.
Może faktycznie oczekuję nie tego, co mam, ale ja właśnie nic nie otrzymuję, ot co.
Albo mi się tak tylko wydaje...
Sophie napisał(a):Ehm, owszem, wybrałam tę runę, bo była mi potrzebna, ale nie potrafię jej zrozumieć. Jakbyśmy do siebie nie pasowały ^^.
Alicja
Sophie napisał(a):Och, może 'działa' tylko tego nie widzę.
Sophie napisał(a):Nie wiem czy blokuję, lecz oczywiście dzięki za wszystko.
Chciałabym uwierzyć w tę runę, ale może trzeba jakoś inaczej praktykować, a może jedynie praktykować z runami, czego nie robię, bo szczerze mówiąc nie interesowałam się dotąd nimi.
Więc dochodzę do wniosku, że po prostu trzeba w przedmiot uwierzyć, i wtedy on coś da, trzeba uwierzyć w swoje możliwości, a nie zdawać się na łaskę runy...
Nocny_Wyjec napisał(a):Zamiast teoretyzować i uważać się za osobę nie omylną w swoich wnioskach i przypuszczeniach zapraszam do dyskusji i zadawania pytań tu: http://www.forum.shamanika.pl/viewtopic.php?t=461
Żółwiciel
Dreamcatcher napisał(a):Poza tym haglaz jest runą inicjacji, zwłaszcza gwałtownej, totalnej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość