Zdolnośći paranormalne w Astralu

Doświadczenia z podróży do światów: górnego, środkowego i dolnego.

Moderator: Kapelusznik

Żółwiciel
Żółwiciel

Post Pn cze 16, 2008 8:20 pm

Zdolnośći paranormalne w Astralu

Od jakiegoś czasu w Astralu nauczyłem się zdolnośći latania oraz telekinezy.Zastanawiam sięczy to był astral.Mugłby ktoś coś o tym napisać? :)
Cierpienie jest surowym, ale uczonym mistrzem dla tego, kto umie przyjąć od niego niezawodne lekcję. Michel Quoist

Post Pn cze 16, 2008 8:43 pm

Wiesz, no jak dla mnie to chyba normalne, ze z czasme sie ma tkaie zdolnosci w astralu. Ale nie znaczy to, ze mozesz zaczac wychodzic z domu oknem. Astral to astral - real to real. ;)

Żółwiciel
Żółwiciel

Post Pn cze 16, 2008 8:54 pm

Stworzyć broń w astralu czy w realu??
Cierpienie jest surowym, ale uczonym mistrzem dla tego, kto umie przyjąć od niego niezawodne lekcję. Michel Quoist

Mecenas Sztuki
Mecenas Sztuki

Post Pn cze 16, 2008 8:59 pm

Osobiscie nie opanowalem astrala , wiem wstyd sie przyznac , ale pracuje na tym :) Tak czy inaczej wiem ze najlepiej zrobic bron w realu naladowac zainpregnowac i co ci sie zywnie podoba, a nastepnie przeniesc ja do astrala .
Każdy jest, kowalem własnego losu

Post Pn cze 16, 2008 9:04 pm

Wystarczy w astralu. To w koncu tylko symbol pewnych cech umyslu, nie? ;)
Tzn ofc jak odczuwasz taka potrzebe to mozesz w realu. Ale nie musisz.

Podszyszkownik muchomor

Post So wrz 19, 2009 8:14 pm

formy poruszania się w astralu, wiele zależą od naszego doświadczenia. podróżnik o dużym nakładzie pracy, nie będzie miał problemu z jakimikolwiek formami poruszania się. latanie, telekineza czy też inne formy, są w zupełności dopuszczalne. tak naprawdę do tylko siła naszej "woli" w śnieniu, bądź jakby to powiedział Don Juan, kwestia przesuniecia punktu połączenia.
Co do broni. tak naprawdę nie jest nam ona potrzebna. astral to także iluzja umysłu, gdzie widoczne są nasze słabości i niedociągnięcia w pracy. także w tym przypadku broń daje nam, jakby dodatkową pewność siebie, złudzenie że nie jesteśmy bezbronni, bo tak naprawdę w astralu istnieje energia, która ma różne formy skupienia
to czego pragniemy najbardziej jest ukryte w czeluściach naszego umysłu
www.nibylandia.blogx.pl

Alicja
Alicja

Post Wt sie 10, 2010 11:50 am

Re: Zdolnośći paranormalne w Astralu

Zastanawiałem się czy w astralu można wysłać wiadomość (korespondencję umysłowa ). Chodzi mi o to czy dąsie na odległość wejść komuś w sen. Może ktoś doświadczył czegoś takiego ?

Muchomorowa Czarownica
Muchomorowa Czarownica

Post Wt sie 10, 2010 12:29 pm

Jest możliwe jak to piszesz "wejść komuś w sen".
Kwestią jest tylko jaka będzie świadomość uczestników tych wydarzeń, np. jedna strona zapamięta, inna nic nie będzie pamiętała, a jeszcze inna będzie widziała to pod postacią symboliczną.
http://shamanika.pl

Marcowy Zając
Marcowy Zając

Post Wt sie 10, 2010 2:57 pm

Delvision napisał(a): w Astralu nauczyłem się zdolnośći latania oraz telekinezy.

Co z tego wynika dla świata realnego?
Zgłaszam swoją kandydaturę do usunięcia profilu :)

Muchomorzysko
Muchomorzysko

Post Wt sie 10, 2010 8:38 pm

Minister Bytu napisał(a):
Delvision napisał(a): w Astralu nauczyłem się zdolnośći latania oraz telekinezy.

Co z tego wynika dla świata realnego?

Absolutnie nic, ale też jest fajnie :D
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas." F.Nietzsche

Gdy uczeń jest gotowy nauczyciel sam się znajdzie

Pan Gąsienica
Pan Gąsienica

Post Śr sie 25, 2010 3:22 pm

Re:

Delvision napisał(a):Stworzyć broń w astralu czy w realu??

Ja wziąłem stalowy miecz do walk rycerskich, naładowałem i noszę ze sobą w podróże szamańskie. Co prawda za pierwszym razem pewien duch postanowił mnie nauczyć pokory i miecz połamał na drobne kawałki, ale teraz już jest przekuty, a ów duch uczy mnie jak go używać. Walka w astralu to niestety nie to samo co w normalnie. Choć umiejętność walki w świecie fizycznym pomaga uczyć się walki w astralu :tongue:=+;P
Szamana od Showmana różnią tylko trzy litery
------------------------------------------------------------------
Szaman to taki duchowy kominiarz

Powrót do PODRÓŻE DO ŚWIATÓW