pytanie

Jeśli coś Ci nie wychodzi, lub czegoś nie wiesz, a pragniesz zapytać to jest odpowiednie miejsce

Moderator: Kapelusznik

Alicja
Alicja

Post Pt cze 11, 2010 8:00 pm

pytanie

Kiedys wykonywalem rytual i moje zyczenie zostalo spelnione natychmiast! Ale tak sie zdarzylo ze podczas nastepnego rytualu obrazilem Odyna. Wyrazilem pewne zyczenia i od tego czasu zaczelo sie dziac dokladnie odwrotnie niz chcialem. Napiszcie mi, JAK PRZEPROSIC ODYNA?

Muchomorzysko
Muchomorzysko

Post N cze 13, 2010 11:40 pm

Re: pytanie

Spluń trzy razy przez lewe ramie i obiegnij ołtarz boga słońca zgodnie z ruchem wskazówek zegara.
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas." F.Nietzsche

Gdy uczeń jest gotowy nauczyciel sam się znajdzie

Pan Gąsienica
Pan Gąsienica

Post Pn cze 14, 2010 12:15 am

Djembe napisał(a):Spluń trzy razy przez lewe ramie i obiegnij ołtarz boga słońca zgodnie z ruchem wskazówek zegara.

tyłem i na golasa
tkliwy nihilizm

Alicja
Alicja

Post Śr cze 16, 2010 11:09 pm

Powinienem splunac trzy razy przez lewe ramie i obiec oltarz boga slonca zgodnie z ruchem wskazowek zegara i obiec tylem i na golasa. To rozumiem, jest to sposob na przeproszenie Odyna ale nie wiem czy moje pytanie zostalo zrozumiane wlasciwie, moze ja je zle zadalem. Mianowicie chodzi mi o to czy te czynnosci cofna czy zablokuja niekorzystne wydarzenia jakie zaczely sie dziac po rytuale podczas ktorego obrazilem Odyna? Co bedzie efektem tego biegania tylem i na golasa? A faza ksiezyca jest tu nieistotna i nie powinienem wypowiadac zadnych slow?

Muchomorzysko
Muchomorzysko

Post Śr cze 16, 2010 11:20 pm

Pasikonik napisał(a):Powinienem splunac trzy razy przez lewe ramie i obiec oltarz boga slonca zgodnie z ruchem wskazowek zegara i obiec tylem i na golasa. To rozumiem, jest to sposob na przeproszenie Odyna ale nie wiem czy moje pytanie zostalo zrozumiane wlasciwie, moze ja je zle zadalem. Mianowicie chodzi mi o to czy te czynnosci cofna czy zablokuja niekorzystne wydarzenia jakie zaczely sie dziac po rytuale podczas ktorego obrazilem Odyna? Co bedzie efektem tego biegania tylem i na golasa? A faza ksiezyca jest tu nieistotna i nie powinienem wypowiadac zadnych slow?

Efektem biegania tyłem i na golasa będzie z pewnością bieganie tyłem i na golasa

:lol:

Mam nadzieję że to żart lub prowokacja bo inaczej to chyba zdanie zmienię i będę za lokalem z selekcją

Happines niezły ryt nam wyszedł :piwo: nie ma co...
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas." F.Nietzsche

Gdy uczeń jest gotowy nauczyciel sam się znajdzie

Pan Gąsienica
Pan Gąsienica

Post Pt cze 18, 2010 10:07 pm

Djembe napisał(a):Happines niezły ryt nam wyszedł :piwo: nie ma co...

zawsze staram się być pomocna
gdy nie trzeba, szczególnie ;)
tkliwy nihilizm

Powrót do HELP